I hjärtat av Odenplan

Som egenföretagare, entreprenör och kreatör behöver man en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i. Vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Miljön, flexibiliteten och människorna som du sitter tillsammans med är faktorer som gör den stora skillnaden. Är du i uppstartsfasen med en egen verksamhet, är du frilansare och behöver en flexibel arbetsplats eller är ditt företag i behov av ett fullt utrustat mötesrum? Då är det ett kontorshotell i Odenplan du söker. Välj ett kontorshotell i Odenplan från DG97.

 
 

Flexibelt Medlemskap

Smarta lösningar med schyssta upplägg

Med en uppriktigt vision om att effektivisera vår kontorsyta med smarta lösningar till schyssta upplägg så ska DG97 vara det givna alternativet för alla flexibla företag i stan.

Konferensrum

2 konferensrum med plats för 8 personer

Vi erbjuder 2 konferensrum med plats för cirka 8 personer respektive. Dessa bokas smidigt via vår gemensamma kalender online.

Eget rum

från 1.100 kr/m2

Vi har en enkel prismodell, ni betalar endast för de kvadratmeter ni hyr på DG97 och ingenting mer. Priserna är från 1.100 kr/m2 och månad där alla tjänster och all service ingår.

 

Medlemmar hos oss

VI GILLAR ATT HÄNGA PÅ DG97
 

Om kontorshotellet DG97

DG97 öppnade hösten 2018 med visionen att bygga ett professionellt och roligt kontor med bra standard och till en attraktiv prispunkt för små och medelstora företag.

Vi erbjuder flexibla kontorsrum för små och medelstora företag som är på jakt efter ett modernt kontorshotell i Stockholm, bara en 10 minuters promenad från centralen. Våra kontorsrum håller en hög standard med bara den bästa utrustningen såsom höj och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar, whiteboards och mycket mer som är förberett och inkluderat för dig att använda. Glöm inte, om en annan lösning efterfrågas så hjälper vi gärna till att lösa det tillsammans med och efter era behov.

Varför DG97

Vi tror att praktiska och roliga lösningar inte står i motsats till produktivitet och professionalism. Tvärtom. Vi vill erbjuda ett kontorshotell som tagit kål på många gamla förlegade lösningar som ofta drar med sig onda kostnader. Istället vill vi spara in några tusenlappar på din kontorshyra samtidigt som ni kommer att uppleva en rimlig lyx och ett utbud av verkningsfulla tjänster som bygger på en god vilja att öka värdet av er kontorsvistelse.

Läs om oss i Startup Sthlm och Lokalguiden

Kreativt kontorshotell Odenplan

Vår mål är att alltid vara förstahandsvalet för små och medelstora företag i Odenplan som är på jakt efter ett modernt och kreativt kontorshotell. Oavsett bransch så är alla företag välkomna till vårt kontorshotell i Odenplan där vi strävar efter att skapa en miljö som främjar kreativitet och produktivitet. Sist men inte minst så lägger vi stort fokus på att skapa roliga kontorslösningar med schyssta villkor och bra priser.

Kontorshotell Odenplan pris

Hos oss på DG97 erbjuder vi Stockholms mest flexibla kontorslösningar med centralt läge. Vi strävar efter att skapa ett kontorshotell i Odenplan som främjar kreativitet och produktivitet med hjälp av smarta lösningar och schyssta upplägg. Hos oss får du bland annat tillgång till ergonomiska stolar, höj/sänkbara skrivbord, konferensrum, rabatter till företaget i området, duschkabin, el scootrar, förvaring och mycket!

Vi använder oss utav en enkel prismodell där du som kund endast betalar för de kvadratmeter du hyr på DG97 och ingenting mer. På så sätt så betalar du inte mer än vad du behöver. Priserna är från 1.100 kr/m2 och månad där alla våra tjänster och all service ingår såsom tillgång till skrivare, konferensrum, pentry och duschkabin.

Kontorshotellet DG97 Odenplan.

Kontorshotellet DG97 Odenplan.

Välkommen till kontorshotellet DG97.

Välkommen till kontorshotellet DG97.

 
Öppettider

24/7 ACCESS

 
Städning

STÄDNING

wifi.png

WIFI

 
thinline40-13.png

KONFERENSRUM

Kontorsmöbler

KONTORSMÖBLER

 
thinline23-16.png

SKRIVARE & KOPIATOR

 

Hör av dig till oss

Namn *
Namn