Bakgrund

I september 2018 året öppnades dörrarna till kontorshotellet DG97 på Drottninggatan 97 i Stockholm med idén om att effektivisera det vanliga kontorserbjudandet. Vi vänder oss i första hand till små och medelstora företag som gärna umgås men föredrar att jobba i egen miljö.


Varför DG97

Vi tror att praktiska och roliga lösningar inte står i motsats till produktivitet och professionalism. Tvärtom. Vi vill erbjuda ett kontorshotell som tagit kål på många gamla förlegade lösningar som ofta drar med sig onda kostnader. Istället vill vi spara in några tusenlappar på din kontorshyra samtidigt som ni kommer att uppleva en rimlig lyx och ett utbud av verkningsfulla tjänster som bygger på en god vilja att öka värdet av er kontorsvistelse.


Vision

Smart - Genom moderna lösningar som ofta fungerar bättre än gårdagens kan vi understödja våra gästers kontorsvistelse på ett smart sätt.

Effektivt - Vi jobbar med att förstå varje gästs behov och anpassar våra tjänster därefter på ett effektivt sätt som ska vara grund till ökat förtroende snarare än vinstmarginaler.

Schysst - Vi tror uppriktigt att nöjda kunder är den enda framgångsfaktorn för en långsiktig kontorshotellsverksamhet. Schyssta priser och korta avtalslängder är två hörnstenar i detta arbete.

Observatorielunden i September 2018.

Observatorielunden i September 2018.